Belastingadvieskantoor

Er zijn vele ondernemers die problemen hebben omtrent de belastingen. Wij zijn een belastingadvieskantoor en weten alles met betrekking tot belastingen. Bij particulieren wordt in dienstverband loonheffing gevorderd, bij ondernemers is dit niet aan de orde. Vooral startende ondernemers hebben moeite met het bepalen van het te betalen belasting bedrag. Wij als belastingadvieskantoor voorkomen een ongunstige situatie: bespaar uzelf de zorgen en fouten.

Belastingadvieskantoor voorziet u van kwaliteit

Iedere ondernemer moet omzetbelasting betalen, de rechtsvorm is hierbij niet van belang. Met betrekking tot omzet belastingadvies dient u de administratie op orde te hebben. Hierdoor kan een belastingadvieskantoor u veel schelen in uw kosten! Wij als belastingadvieskantoor voorzien u van antwoord op al uw vragen met betrekking tot omzetbelasting. Wij leveren belastingadvies van hoge kwaliteit.

Inkomstenbelasting

Naast omzetbelasting is ook inkomstenbelasting een post waar rekening mee moet worden gehouden en waarbij een belastingadvieskantoor een uitkomst is. Hierbinnen zijn veel voorwaarden. Enkele factoren zijn: winst, zelfstandigheid, kapitaal, ondernemersrisico. Voor u is een belastingadvieskantoor wellicht een uitkomst, laat u daarom informeren. Een belastingadvieskantoor is namelijk geen kostenpost! Het verlicht uw onderneming van belangrijke financiële zaken. Hiermee verdient Frits ter Laak zich gemakkelijk terug.

Wilt u weten wat wij als belastingadvieseur in Kerkrade voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon: 045 - 535 36 93 of via dit formulier:

Aanhef
de heer
mevrouw
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht